Karya Si Pemuda

Karya Si Pemuda
Manusia Insan Seni

Friday, October 7, 2011

Hari Jumaat

Salam Jumaat semua,
Hope arini korang sihat n sentiase dirahmati yer dan x lupa juga semoga ibubapa kita sihat walafiat serta segala urusan kita dipermudahkan..

Arini aku nak share sikit pasal antara drama2 melayu yang aku suke tengok..acctually aku x brape suke tgk drama2 melayu nih..tp ade certain part yang blh buat aku tgk cite drama melayu nih..


Antaranya ialah :



Nih lah antara bentuk2 drama yg aku suke sbb byk bg pengajaran...so pe pendapat korang.. cite2 nih berunsur lebih kepada kisah kekeluargaan..

Drama juvana nih kisah kehidupan remaja tp ada kaitan ngan kekeluargaan namun ianya lebih kepada action. Now the latest drama yang sedang hangat ialah Drama Soffiya, jalan cerita lebih kepada juvana jugak sebab dari production Filemscape..tapi ade different la..hehe..

hurm..nantikan pula cite2 drama luar yg dapat menarik perhatian aku.. contonhnya, drama korea, filiphina n hollywood..ade sebab lah kenapa kite tgk cite2 nih..xde bnde yg bodoh kalau kite tgk cite tuh tanpa amek pengajaran kan..melainkan cite2 lawak.. so pandai2 lah korang nilai erk..lain pendapat lain pandangan..:)






2 comments:

salix babylonica said...

sya ske tgok Ramadhan terakhir.... sedeyyyy tp bez, mencabar jiwa haha

Daniel said...

thanks my frenz...rindu plak sama kamu..lame tidak jumpa...